Eveniment la Garda Forestieră Brașov

Eveniment la Garda Forestieră Brașov

0 162

În baza protocolului de colaborare încheiat în anul 2018, între Garda Forestieră Brașov și Facultatea de Silvicultură și Exploatări Forestiere Brașov, s-a hotărât o conlucrare între cele două instituții, în vederea identificării pășunilor împădurite cu consistența mai mare sau egală cu 0,4 și a jnepenișurilor, neincluse până în prezent în amenajamente silvice, situate pe raza de activitate a Gărzii Forestiere Brașov – județele Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu.

În urma acestei colaborări, s-au  digitalizat zonele de pășuni împădurite de pe raza a douăzeci și șase de unități administrativ-teritoriale, situate în județul Sibiu, care însumează circa 16 700 hectare.

Calitatea de coordonator al acțiunilor necesare implementării acestui protocol, din partea Gărzii Forestiere Brașov, a revenit Directorului Direcției Implementare Avizare Găbrian Stelian Sorin.

,,Ținând cont de implicarea și activitatea laborioasă desfășurată pe perioada de valabilitate a acestui protocol de către studenții Facultății de Silvicultură și Exploatări Forestiere Brașov, aceștia au fost invitați la sediul Gărzii Forestiere Brașov” spune inspector șef Cristian-Vasilică Ignat.
El spune că a dorit să îi cunoască ,,personal, să îi felicit si să le mulțumeasc pentru implicare și să le înmânez diplome de apreciere pentru buna colaborare și efortul depus”.

Garda Forestieră Brașov este deschisă în vederea colaborării și cu alte instituții ce activează în domeniul forestier suțin și șeful de serviciu Vieru Paul dar și consilierul principal Abutnăriței Mihaie aufost prezenți la eveniment.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.