Pe surse: medicul senator Orţan, candidatul PSD la Primăria Braşov!

Pe surse: medicul senator Orţan, candidatul PSD la Primăria Braşov!

0 1140

„... astăzi, România este ca o femeie la Bazinul Olimpic pe care o apuci de păr, o bagi sub apă şi aştepţi venirea presei ca să o salvezi!”

Surse din interiorul PSD au declarat că în acest moment conducerea PSD Braşov ia în calcul numirea senatorului Florin Orţan  în poziţia de candidat pentru Primăria Braşovului, după ce fostul ministru al Fondurilor Europene, și condilier județean Roxana Mînzatu, ar fi respins propunerea de a candida la această funcţie.

Anunţul a fost amânat pentru că în continuare se poartă negocieri cu Mînzatu pentru a accepta poziţia de candidat PSD pentru Primăria municipiului Braşov, dar aceasta continuă să respingă posibilitatea de a candida.
Refuzul dnei Mînzatu este corect politic, acestă este conștientă de lipsa totală a șanselor, un eșec ar scoate-o total de pe o traietorie politică, unica varianta de carieră de până acum.
În aceste condiţii, medicul Florin Orţan ar urma să fie personalitatea care să tragă lista de consilieri a PSD în sus la următoarele alegeri locale programate pentru luna iunie a acestui an.

Florin Orţan s-a făcut remarcat la ultimul Comitet Executiv al PSD Braşov cu o declaraţie de zile mari. „Dragi colegi, astăzi, România este ca o femeie la Bazinul Olimpic pe care o apuci de păr, o bagi sub apă şi aştepţi venirea presei ca să o salvezi!”, referindu-se la vizita neanunţată a actualului ministru de la Educaţie într-o sală de clasă din Ialomiţa, acţiune la care a dus şi presa.

I.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.