De aşteptat. Cioloş: la Braşov USR şi PLUS pe liste comune

De aşteptat. Cioloş: la Braşov USR şi PLUS pe liste comune

0 1063

Prezent vineri la Braşov pentru a-şi deschide biroul de europarlamentar, fostul premier Dacian Cioloş a anunţat că discuţiile dintre USR şi PLUS pentru alegerile locale din acest an au intrat în linie dreaptă.

La alegerile locale din acest an, USR şi PLUS vor participa cu liste comune. La nivelul filialelor locale ale celor două partide se vor mai purta negocieri şi cred că în scurt timp vor fi finalizate. Listele comune vor fi stabilite fie în urma unor negocieri, fie a unor competiţii interne”, a declarat Cioloş. 
El a fost completat de senatorul USR Braşov Allen Coliban – propunerea USR pentru funcţia de primar al Braşovului –  a anunţat că negocierile se vor încheia până la finalul acestei luni.
În această perioadă, a precizat Ovidiu Şuteu, preşedintele PLUS Braşov, „facem o evaluare a candidaţilor.  De asemenea, purtăm negocieri pentru Consiliul Judeţean Braşov. Până la finalul acestei luni trebuie să avem listele comune pentru toate localităţile din judeţ”. Şi preşedintele USR Braşov, Irineu Darău, a afirmat că „sunt sigur că vom găsi o soluţie comună”.

I.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.