ALEGERI LOCALE 2016! UDMR îl susţine pe George Scripcaru la Primăria Braşov

ALEGERI LOCALE 2016!
UDMR îl susţine pe George Scripcaru la Primăria Braşov

0 685

Asa cum a previzionat cotidianul nostru UDMR va sprijini un candidat independent, George Scripcaru,  la Primaria Brasovului. Schema consacrata a celor din „asociatia” UDMR, a fost in acest an electoral modificata. Este pentru prima data dupa 1992 cand la un scrutin pentru alegerea primarului UDMR „nu gaseste candidat” la Primaria Brasovului. Atunci, in 1992, udemeristii au mers, dupa negocieri extrem de dure, retrageri strategice si amenintari de ruperea aliantei – CDR, cu Adrian Moruzi, cel care a si castigat mandatul de primar. Si acum in 2016, „diferenta” dintre candidati a va face tot UDMR cu ai sai votanti, cu adevarat tot mai putini, dar extrem de disciplinati.

Disciplinatul UDMR isi cunoaste si isi naximizeaza interesele
Preşedintele UDMR Brasov, Attila Kovacs, a anunţat marti, oficial, susţinerea de către UDMR a candidatului independent George Scripcaru pentru funcţia de primar al municipiului Brașov.
Kovacs a explicat că s-a luat această decizie având în vedere că Uniunea nu are un candidat propriu la postul de primar al Braşovului şi pentru că a existat o cooperare foarte bună din punct de vedere administrativ cu reprezentanţii UDMR din administraţia publică locală.
„Votanţii maghiari contează atât pentru stabilirea componenţei viitorului Consiliu Judeţean, cât şi a viitoarelor consilii locale din fiecare localitate. Astfel, populaţia maghiară din Braşov poate avea un cuvânt important de spus în ducerea la îndeplinire a unor proiecte importante pentru comunitate“, a declarat, la rândul său, George Scripcaru, care a adăugat că şi-ar dori ca maghiarii din judeţ să  în continuare reprezentaţi în administraţie, la nivelul fiecărei localităţi, proporţional cu structura populaţiei.kovacs attila si george scripcaru

Această colaborare electorală a fost confirmată şi de către președintele Consiliului Județean Covasna, Tamas Sandor, și primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, care fac parte din conducerea naţională a UDMR.
„Le mulțumesc foarte mult pentru susţinere. Înseamnă că am avut o colaborare bună cu reprezentanţii comunităţii maghiare în administraţia locală, iar comunitatea maghiară din localitățile județului trebuie să-și susțină reprezentanții care să contribuie la dezvoltarea proiectelor discutate astăzi, în parteneriat cu reprezentanții județului Covasna, pentru că vreau să subliniez faptul că este o componentă importantă pentru Brașov comunitate maghiară, pornind de la tradiții, cultură și istorie și trebuie să continuăm această colaborare și pe viitor”, a precizat Scripcaru.

Sursa: NewsBv.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.