Se face loc pentru noua UPU a Spitalului Județean

Se face loc pentru noua UPU a Spitalului Județean

0 185

Birourile în care își desfășoară acum activitatea administrația spitalului se vor muta în mai multe containere modulare. Clădirea va fi demolată, la fel și celelalte imobile conexe

Birourile în care își desfășoară acum activitatea administrația spitalului se vor muta în mai multe containere modulare. Clădirea va fi demolată, la fel și celelalte imobile conexe, mai puțin centrala termică a spitalului.

Pentru a putea amenaja noile birouri se vor achiziționa 19 containere, dotate cu aer condiționat, mochete și jaluzele. În prezent, din cauza lucrărilor din corpul B al Pavilionului Central al Spitalului Județean, Unitatea de Primiri Urgențe funcționează în fosta policlinică.

Proiectul de extindere a Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență este inclus într-un program finanțat de Banca Mondială. Noul UPU va avea aproape 2000 de m.p. Iar lucrările sunt prevăzute a dura 1 an și jumătate.

Valoarea investiției este estimată la aproximav 10 milioane de lei.

Pentru dotarea noii unități de primiri urgențe, administrația județeană a depus o cerere de finanțare europeană prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, valoarea investiției fiind estimată la 1,5 milioane de euro.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.