Proiectul noului spital al Braşovului a intrat într-o nouă etapă

Proiectul noului spital al Braşovului a intrat într-o nouă etapă

0 175

Ministerul Sănătăţii a emis ordinul de constituire a grupului de lucru de pregătire a documentaţiei pentru construirea noii unităţi medicale

Ministerul Sănătăţii a emis ordinul de constituire a grupului de lucru de pregătire a documentaţiei pentru construirea noii unităţi medicale.
Discuţiile privind constituirea acestui grup au avut loc luna trecută, când ministrul Sănătăţii a participat, la Primăria Braşov, la o întâlnire cu reprezentanţii Băncii Europene de Reconstrucţie şi Dezvoltare.

Numele celor din Grupul de lucru încă nu au fost făcute publice. Potrivit lui Sorin Toarcea, purtător de cuvânt Primăria Municipiului Braşov, la nivel local, ministerul a nominalizat Direcţia de Sănătate Publică. Un reprezentant al acesteia va reprezenta la nivel local ministerul, pe lângă cei de la Bucureşti.

În următoarele zile va fi formată şi echipa locală, apoi vor începe discuţiile pentru pregătirea documentaţiei. În cadrul acestui grup de lucru, Ministerul Sănătăţii va asigura sprijin reprezentanţilor autorităţii administraţiei publice locale pentru a accesa fonduri, în parteneriat public-privat.
Constituirea grupului ar putea să nu fie o operaţie tocmai simplă, în condiţiile în care proiectul a aprins deja mai multe orgolii la Braşov.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.