Cancescu si Nita n-au pus geana pe geana din cauza lui Ochi

Cancescu si Nita n-au pus geana pe geana din cauza lui Ochi

0 700

Mult trebuie sa se fi zvarcolit in asternuturile lor politice Aristotel Cancescu si Constantin Nita de cand i-a infruntat Ion Ochi. Relatia lor de la varful USL, gratie careia Nita isi permitea sa decida in locul lui Cancescu unde merg banii judetului pentru diverse investitii din teritoriu, a fost incercata de incapatanarea vicelui de-atunci Ochi. Si inca un exemplu, peste atatea altele, ca pesedistii se urcasera cu bocancii in patul concubinajului uselist

Mult trebuie sa se fi zvarcolit in asternuturile lor politice Aristotel Cancescu si Constantin Nita de cand i-a infruntat Ion Ochi. Relatia lor de la varful USL, gratie careia Nita isi permitea sa decida in locul lui Cancescu unde merg banii judetului pentru diverse investitii din teritoriu, a fost incercata de incapatanarea vicelui de-atunci Ochi. Si inca un exemplu, peste atatea altele, ca pesedistii se urcasera cu bocancii in patul concubinajului uselist, arogandu-si drepturi de decizie peste capul partenerilor liberali. Care nu trebuie, cu siguranta, bociti pentru amantlacul USL, in care au fost ademeniti ca sa-si faca pesedistii mendrele.

Nu, draguta, noi nu dam nicun ban acolo, ii spunea mieros-dictatorial Nita lui Cancescu, referindu-se la finantarea reparatiilor la drumul dintre Prejmer si Lunca Calnicului. Nita, un Ponta mai mic de provincie, pregatea un cadou electoral pentru primarul pe care dorea sa-l instaleze la Prejmer, in locul lui Todorica, fostul pesedist trecut in barca pedista cu arme, bagaje si primarie.

Discutiile Nita-Cancescu sunt si un exemplu despre buna impartire a averii in vistieria comuna, pe principiul oricarei cumetrii de conjunctura: banii mei sunt banii mei, banii tai sunt banii nostri. Cancescu nu pare sa fi avut vreun rest de orgoliu financiar cand Nita ii interzicea la telefon sa permita scurgerea din banii CJ pentru imaginea tradatorului Todorica de la Prejmer, cand maharul PSD se pregatea probabil, sa taie o panglica de campanie la darea in folosinta a drumului. ioan-ochi B

Nu e o problema ca combinatia USL a ramas pe drumuri; mai nasol e ca la Prejmer a fost lasata de izbeliste pe niste drumuri neasfaltate, chiar si dupa ce firma avantajata de Ochi a primit doua milioane si jumatate de lei din vistieria CJ.

Stenogramele DNA au lamurit, cu aceasta ocazia, de ce nu-l inghite Nita pe Ochi si se straduieste sa-i faca vant din partid. Mult mai interesant decat circuitul cadourilor din banii CJ catre favoritii lui Ochi vor fi insa organigrama coruptiei din PSD si din CJ, cu care i-a santajat Ochi pe Nita si Cancescu si cu care deputatul PSD se lauda ca i-a tinut in sah pe cei doi fosti aliati din USL Brasov.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.