Urmarite penal pentru moartea Ioanei Caloian

Urmarite penal pentru moartea Ioanei Caloian

0 591

Doua doctorite au fost puse sub acuzare de procurorii Parchetului Curtii de Apel din Brasov in cazul bunicutei decedate de frig pe un camp. La 8 luni de la incident, dr. Eva Ionel este urmarita penal pentru abuz in seviciu si complicitate la fals in inscrisuri oficiale, iar dr. Veronica Grigore pentru complicitate la abuz in serviciu si fals in inscrisuri oficiale

Doua doctorite au fost puse sub acuzare de procurorii Parchetului Curtii de Apel din Brasov in cazul bunicutei decedate de frig pe un camp. La 8 luni de la incident, dr. Eva Ionel este urmarita penal pentru abuz in seviciu si complicitate la fals in inscrisuri oficiale, iar dr. Veronica Grigore pentru complicitate la abuz in serviciu si fals in inscrisuri oficiale.
La inceputul lunii martie, dupa o noapte de ingrijiri la Unitatea de Urgente a Spitalului Judetean, bunicuta Ioana Caloian, in varsta de 83 de ani, era preluata de dr. Veronica Grigore, care ii tinea ilegal locul in garda medicului Eva Ionel. ioana caloian
In timp ce fiica pacientei era plecata dupa cele necesare internarii, batrinica a fost lasata sa plece din spital, sub semnatura data medicului din garda, doar in pijamale si papuci. 30 de ore mai tarziu, trupul rebegit de frig al batranei era gasit pe un cimp, la citiva kilometri de spital, in zona Rulmentul.
Medicului Eva Ionel de la Spitalul Tractorul, care a facut schimbul de garda ilegal, pe motiv ca se simtea rau, cu colega ei din Sf. Gheorghe, i s-a desfacut contractul de munca dupa doua saptamani de la tragedie.
Eva Ionel, in virsta de 60 de ani, este medic primar medicina interna si a lucrat peste 30 de ani in Spitalului Judetean, fara sa fi fost vreodata sanctionata pentru vreo abatere.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.