Tânăr de 19 ani electrocutat pe vagonul unui tren de marfă

Tânăr de 19 ani electrocutat pe vagonul unui tren de marfă

0 205

Incidentul s-a produs ieri in jurul orei 14:00, în zona străzii Octavian Goga din cartierul Tractorul. Adolescentul se urcase pe o cisterna din componenţa trenului de marfă 80476

Incidentul s-a produs ieri in jurul orei 14:00, în zona străzii Octavian Goga din cartierul Tractorul. Adolescentul se urcase pe o cisterna din componenţa trenului de marfă 80476, care staţiona înainte de intrarea în Gara Braşov, cel mai probabil în încercarea de a traversa calea ferată.
Martorii care au asistat îngroziţi la tragedie spun că tânărul a trecut prin chinuri groaznice, după ce s-a electrocutat.
Victima a urlat de durere minute în şir, pînă şi-a pierdut cunoştiinţa, iar din trupul lui ieşea fum. Pentru a permite accesul şi intervenţia organelor abilitate ale ISU şi Procuraturii – a fost întreruptă temporar alimentarea cu energie electrică a liniei de contact Braşov Predeal şi Braşov Stupini.
Medicii de la SMURD i-au acordat primul ajutor la faţa locului tânărului care prezenta arsuri serioase şi pe care l-au transportat la spital.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.