Site-ul „multumesc.org” contorizeaza chiulul deputatilor

Site-ul „multumesc.org” contorizeaza chiulul deputatilor

1 801

Daca mai aveati vreun dubiu ca alesii neamului trag masiv chiulul in Parlamentul Romaniei, proaspatul site „multumesc.org” va spulbera orice indoiala. Initiatorii lui, un grup de tineri bucuresteni, dezvaluie inca o data cat de putin muncesc deputatii odata ce se vad instalati in Legislativ

Daca mai aveati vreun dubiu ca alesii neamului trag masiv chiulul in Parlamentul Romaniei, proaspatul site „multumesc.org” va spulbera orice indoiala. Initiatorii lui, un grup de tineri bucuresteni, dezvaluie inca o data cat de putin muncesc deputatii odata ce se vad instalati in Legislativ.
Potrivit site-ului lansat in urma cu cateva zile, cel mai chiulangiu deputat brasovean este seful PSD Constantin Nita, cu un absenteism de peste 83 de procente. In ultima luna, presedintele social-democratilor brasoveni nici macar nu s-a sinchisit sa treaca pe la Camera, spune monitorizarea site-ului. De meteahna asta pare sa se fi molipsit luna trecuta si colegul sau Emil Nita, care a fost totusi pana acum cel mai activ parlamentar de Brasov. Cu doar 18% prezenta la sedintele Camerei Deptatilor, liberalul Gabriel Andronache se califica si el in clubul celor care sfideaza electoratul. COLAJ SOMN
Ceva mai mult interes au aratat colegii sai de la PNL, Mihai Dontu, Maria Grecea sau Gheorghe Ialomiteanu, care au fost prezenti la un sfert din plenuri. Daniel Catalin Zamfir pare cel mai silitor PNL-ist, cu 35% prezente la convocari.
Site-ul a fost creat dupa 11 ianuarie, cand initiatorii au vazut reactia romanilor in strada in urma tragediei din clubul bucurestean „Colectiv”.
Fondatorul Bogdan Bocse spune ca foloseste informatia disponibila pe site-ul Camerei Deputatilor despre modul in care a votat fiecare deputat pentru fiecare element de pe ordinea de zi din legistatura curenta.
Numele portalului – irelevant pentru informatiile pe care le ofera, initiatorii spun ca este expresia ironiei initatorilor, care vor in acelasi timp sa ajute electoratul sa constientizeze situatia politica din tara.
Pentru a afla mai multe informatii despre absentele deputatilor si pentru a vedea daca merg sau nu la munca, reprezentantii site-ului va invita sa accesati „Multumesc.org”.
Dupa care puteti sa-i sunati pe alesi si sa le multumiti pentru activitatea intensa pe care o desfasoara in Parlament, pentru binele nostru al tuturor.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.