Al doilea meci dintre Corona Braşov Wolves şi Steaua, contând pentru campionatul naţional de hochei, s-a încheiat cu victoria echipei bucureştene : 5-3. Aceasta, după ce cu o zi înainte, Corona se impusese cu 6-1 şi dăduse impresia că poate readuce performanţele de altă dată, obişnuite pentru fanii Braşovului. Nu a fost deloc aşa, pentru că al doilea meci al ,,lupilor” a relevat destule probleme, de la slăbiciuni în poartă, la lipsă de combativitate…Se vede clar că lipsa ,,stranierilor” nu poate anunţa nimic bun, iar noul proiect, ,,hochei sută la sută românesc”, ar putea fi sortit eşecului. Nimeni nu este contra promovării tinerilor crescuţi la Braşov, însă acest lucru trebuie făcut treptat, în compania unor jucători, de la care aceştia au de învăţat! Nu ştim de ce, dar victoria de vineri, 6-1 cu Steaua, ni se pare o întâmplare, mai mult pe fondul slăbiciunilor manifestate de Steaua, iar viitoarele meciuri din Liga Mol ar putea scoate la lumină adevărul…

Revenind la înfrângerea cu Steaua, trebuie spus că echipa braşoveană a deschis scorul, prin Arpad Mihaly (şut de la linia albastră), după care Steaua a marcat de patru ori (!), în poarta apărată de Toke, rezolvând practic partida. Dealtfel, după această întâmplare, între buturile echipei braşovene a apărut Bereş Szilard (în condiţiile în care Fulop a avut probleme de sănătate). Celelalte două goluri ale ,,lupilor” au fost înscrise de Biro Matyaş şi Petres Tivadar.

Pentru Corona Braşov Wolves urmează meciuri grele în campionat (în week-end-ul viitor, două partide pe gheaţa campioanei, Dunărea Galaţi) şi apoi, la sfârşitul următoarei săptămâni, primele meciuri acasă, în Liga Mol!

Dorin Duşa

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.