Şcheiul a rămas din nou ieri fără apă

Şcheiul a rămas din nou ieri fără apă

0 145

După incidentul de săptămâna trecută, o altă avarie s-a produs luni seara la magistrala care alimentează cu apă potabilă o bună parte a cartierului

După incidentul de săptămâna trecută, o altă avarie s-a produs luni seara la magistrala care alimentează cu apă potabilă o bună parte a cartierului.
Din cauza gravităţii defecţiunii constatate la magistrala care alimentează cartierul Şchei, serviciul de furnizare a apei potabile a fost sistat ieri în zonă. Asfaltul care acoperă tronsonul avariat s-a ondulat din pricina presiunii apei.

Echipele furnizorului de apa au săpat ore întregi de căutări până când au descoperit avaria la conducta magistrală care alimentează cartierul Şchei. Defecţiunea s-a produs tot Matei Basarab, aceeaşi stradă unde conducta a cedat şi săptămâna trecută, confimă ing.Teodor Sava- director exploatare Compania Apa Braşov.
Deşi s-a lucrat şi în timpul nopţii de luni spre marţi pentru depistarea şi remediere avariei, dată fiind complexitatea lucrării, intervenţia a continuat şi în cursul zilei de ieri.

Apa potabilă, sistată încă de luni de la ora 18.30, a fost oprită pe străzile: Dobrogeanu Gherea, Emil Gîrleanu, Pajistei, Retezat, Coastei, Constantin Lacea, Bisericii Sf. Nicolae, Ţibleş şi Ecaterina Varga.

De asemenea au fost afectate şi străzile Vrancei, Mălăieşti, Harghita, Petofi Sandor, Luca Arbore, Costiţei, Curcanilor, Clăbucet, Anton Pann, Ciocîrliei, Junilor, Podragu şi Gheorghe Sion. Furnizarea apei în Şchei a fost reluată aseară.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.