Regia Kronstadt a vandut primii brazi in piata

Regia Kronstadt a vandut primii brazi in piata

0 378

700 de brazi taie in aceasta iarna Regia Padurilor Kronstadt. Dintre acestia, 200 vor ajunge la scoli, gradinite si alte institutii, iar ceilalti sunt vanduti in pietele brasovene

700 de brazi taie in aceasta iarna Regia Padurilor Kronstadt. Dintre acestia, 200 vor ajunge la scoli, gradinite si alte institutii, iar ceilalti sunt vanduti in pietele brasovene. Conducerea regiei a decis sa nu anunte dinainte ziua si ora la care vor fi dusi brazii in piata, pentru evitarea aglomerarii. Brazii adusi de regie sunt mult mai ieftini decat ceilalti din piata si, in plus, sunt si foarte frumosi.
Cei care se aflau in Piata Astra vineri, la cateva ore dupa pranz, s-au inghesuit sa cumpere unul din exemplarele aduse din padurile brasovene.
In cateva minute, cei 120 de brazi adusi de reprezentantii Regiei Padurilor Kronstadt s-au epuizat. Dan Olteanu, directorul Regiei, promite ca vor merge in fiecare zi in alta piata si vor incerca sa vinda cat mai multi brazi de Craciun brasovenilor, care vor avea ocazia sa duca acasa pomi de Craciun la cele mai mici preturi.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.