Razie în piaţa engros de legume

Razie în piaţa engros de legume

0 154

Descinderea de vineri a poliţiştilor a fost soldată cu sancţiuni şi tone de legume

Descinderea de vineri a poliţiştilor a fost soldată cu sancţiuni şi tone de legume confiscate. Poliţistii de investigare a criminalităţii economice din Braşov au acţionat în această dimineaţa pentru combaterii comerţului ilegal de produse agroalimentare de sezon şi a evaziunii fiscale.
În urma verificărilor în piaţa de en gros de la ieşirea din municipiul Braşov, poliţiştii au aplicat 25 de sancţiuni contravenţionale însumând 70.000 de lei.
Au fost confiscate 1,5 tone de produse agroalimentare şi 400 de litri de băuturi carbogazoase – apă minerală şi sucuri.
Agenţii au verificat, în total, 72 de persoane fizice şi juridice, iar în trafic au controlat peste 60 de mijloace de transport.Acţiunile s-au desfăşurat simultan în piaţa en gros şi la filtrele rutiere pe căile de acces spre şi dinspre piaţă, pentru identificarea comercianţilor sau a transportatorilor de mărfuri fără documente legale de provenienţă.
Amenzile au privit măsurile de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol, obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, circulaţia pe drumurile publice şi protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.