Radio România organizează, pentru prima dată la Brașov, ,,Târgul de Carte Gaudeamus”

Radio România organizează, pentru prima dată la Brașov, ,,Târgul de Carte Gaudeamus”

0 170

Târgul de Carte ,,Gaudeamus Radio România”va poposi, pentru prima dată la Brașov! Târgul fi inaugurat miercuri, 29 august, în Piațeta Sf. Ioan, acolo unde se desfășoară cel mai importante evenimente culturale, găzduite la poalele Tâmpei. Vor fi prezente peste 30 de edituri și agenții de difuzare de carte, care abia așteaptă să prezinte publicului ultimele noutăți editoriale. Va fi un program al Târgului, axat pe carte, dar vor fi prezente și evenimente conexe, jocuri, dezbateri, muzică.
Târgul va fi însoțit și de un moment apreciat, ,,Tombola Gaudeamus”, organizată în onoarea celor 90 de ani de Radio România, la fiecare 90 de minute ale programului de vizitare. Persoanele care vor cumpăra cel puțin o carte și vor completa un chestionar, vor putea participa la tombolă, care, așa după cum ne-au asigurat organizatorii, le va oferi câștigătorilor premii deosebite.
O atracție a Târgul de Carte ,,Gaudeamus Radio România” va fi Standul ,,Centenar România“, organizat în premieră la Brașov. Standul a fost lansat cu prilejul ediției de la Cluj a Târgului și găzduiește cărți dedicate acestui moment istoric sau publicate în onoarea sa.
Un moment aparte în cadrul Târgului va fi vineri, 31 august, când Radio România Cultural va organiza o dezbatere, având ca temă ,,Ziua Limbii Române”.
Programul de vizitare a Târgul de Carte ,,Gaudeamus Radio România”, organizat la Brașov în perioada 29 august – 2 septembrie, este zilnic, între orele 11,00-21,00, accesul fiind liber.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.