Lozinci apărute peste noapte în Brașov – „PSD trădează un popor pentru...

Lozinci apărute peste noapte în Brașov – „PSD trădează un popor pentru un infractor”!

3 225

Centrul oraşului a fost împânzit luni noaptea cu sute de mesaje anti-PSD și anti-Dragnea, unele postate și în fața sediului partidului

S-au reluat protestele prin mesaje scrise cu creta pe trotuare la Braşov
Centrul oraşului a fost împânzit luni noaptea cu sute de mesaje anti-PSD și anti-Dragnea, unele postate și în fața sediului partidului.
Pe strada Bariţiu, protestarii au scris „PSD trădează România”, însoţite de mesaje cu numele fiecăruia din parlamentarii PSD care a votat controversatele modificări aduse Legilor Justiţiei şi codurilor penale.
Mesaje precum „PSD trădează un popor pentru un infractor” au fost scrise în aproape toate cartierele Braşovului, din Trial până la terminalul RAT de la Saturn.
Iniţiativa a luat naştere la Braşov săptămâna trecută, când mai multe mesaje anticorupţie au fost scrise pe trotuarul din faţa clădirii în care funcţionează Consiliul Judeţean, Prefectura şi Curtea de Apel

Vifor Rotar

COMENTARII

 1. Domnule,la moda sau nu,este de neinteles cine ii plateste pe fostii mizgalitori „Grafitti”
  Ca nu suntem toti tampiti sa credem ca ei fac pe daiboj treburile astea!
  Ce dracu face Politia impotriva celor care
  mazgalesc orasul , incepand cu zidurile Prefecturii?

 2. Lozincile anti sunt la moda. Acum e PSD. Ieri a fost PSD. Ceva mai inainte a fost Basescu si am vazut ce au patit cei care au protestat, le-au rupt oasele. Acum se poate protesta. Unde si de ce ? Pai se protesteaza acolo unde sunt finantati, cu exceptia capitalei, in orasele in care conduc primari (presed. de CJ) portocalii (de liberali nici vorba, nu mai sunt!). De ce se protesteaza impotriva PSD? Pentru ca au crescut pensiile. Pentru ca au crescit salariile bugetarilor. Pentru ca Romania are cea mai mare crestere economica din UE. Pentru ca s-a dat o lege prin care petrolul si gazele sunt resurse care vor aduce un castig si pentru romani nu doar pentru multinationale. Sau poate ca prin scoaterea la lumina a PROTOCOALELOR SECRETE, prin modificarea legilor justitiei, mutilate de Basescu si Macovei, incepem sa ne recuperam tara din mana gastii de care controleaza serviciile si sistemul juridic. Asa ca PROTESTATI! PSD-ul tot va recupera tara de la ticalosi.

 3. O presiune antiPSD fara rost,care este amplificata publicitar…Sunt si eu brasovean,
  aseara m-am plimbat pe jos pe strazile principale,n-am vazut SUTE,ci doar cateva.
  I-am vazut si pe autorii „faptelor”! O asemenea „FURIE” ANTI mi-o amintesc si in
  perioada Pietei Unversitatii.Eram student si nu intelegeam ce dorea Marian Munteanu!!
  si gasca lui de atunci, in care exista ,tot asa, un nucleu de ” furie impotriva
  unuia singur!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.