Poveste de Iarna la Reduta

Poveste de Iarna la Reduta

0 346

Zeci de elevi brasoveni din clasele primare au trait o „Poveste de iarna” la Centrul Cultural Reduta. Actorii Teatrului Tomis din Constanta le-au oferit micutilor momente de bucurie, in ton cu sarbatorile de iarna

Zeci de elevi brasoveni din clasele primare au trait o „Poveste de iarna” la Centrul Cultural Reduta. Actorii Teatrului Tomis din Constanta le-au oferit micutilor momente de bucurie, in ton cu sarbatorile de iarna.
Prin prezentarea unor obiceiuri practicate de Craciun in alte tari, spectacolul are, pe langa rolul distractiv, si un scop educativ. Adriana Vlad, reprezentanta Teatrului Tomis, spune spectacolul este inspirat din Hans Christian Andersen – o fetita isi pierde o jucarie si merge sa o caute in lumea larga. Cu acest prilej, copiii au avut ocazia sa vada traditii si obiceiuri de Craciun in toate tarile pe care fetita le colinda, in Rusia, unde o intalneste pe Babushka, in Italia unde vede renul, pe Mos Craciun.teatru copii3
In prag de sarbatori, copiii l-au vazut pe Mos Craciun dar au intalnit si alte personaje, care au dansat si au cantat timp de o ora pe scena.
Micii scolari au fost entuziasmati de spectacol, mai ales ca multi dintre ei nu au mai vazut o astfel de piesa.
„Povestea de iarna” a actorilor constanteni a facut ca sala de la Reduta sa fie neincapatoare pentru elevii incatati de magia basmelor lui Hans Cristian Andersen.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.