Politica ecologista, dat afara de PER – Goidescu nu demisioneaza!

Politica ecologista, dat afara de PER – Goidescu nu demisioneaza!

0 425

PER l-a dat afara pe Ionel Goidescu, seful organizatiei judetene de la Brasov. Biroul Permanent National a decis luni excluderea lui Ionel Goidescu, caruia i se reproseaza ca a continuat sa transmita comunicate de presa in numele partidului desi era stabilit ca acestea sa se faca doar cu acordul conducerii de la Bucuresti

PER l-a dat afara pe Ionel Goidescu, seful organizatiei judetene de la Brasov. Biroul Permanent National a decis luni excluderea lui Ionel Goidescu, caruia i se reproseaza ca a continuat sa transmita comunicate de presa in numele partidului desi era stabilit ca acestea sa se faca doar cu acordul conducerii de la Bucuresti. In replica, Goidescu sustine ca la mijloc sunt interesele sefilor sai care i-au „sugerat” alianta locala cu PNL-ul. Ionel Goidescu se considera in continuare presedintele organizatiei Brasov si este decis sa conteste excluderea sa, atat la nivel de partid cat si in instanta.
Sunt ales de Biroul Permanent Judetean, sunt la fel de activ ca si pana acum, si sunt increzator ca perioada aceasta de tensiune si de presiuni provocate de intereseele unora sau ale altora de a ne tranzactiona votul intr-un mod netransparent va trece si ca lucrurile se vor aseza si vom ajunge sa lucram in liniste” a declarat Goidescu la conferinta de presa de ieri.
Conducerea PER, in cazul Goidescu, nu face altceva decat sa-l „pedepseasca” pentru rezultatele de exceptie pe care le-a avut la Alegerile locale. Conform statisticilor PER in Judetul Brasov a ecologistii lui Goidescu, a obtinut cele mai bune rezultate din tara. Practic PER a reintrat, cel putin la Brasov, pe harta politica judeteana, depasind prin performantele obtinute toate scrutinele din ’89 si pana azi. Goidescu s-a ridicat prin ce a facut in aceasta campanie, prin numarul de consileri, la nivelul lui Popa Mirel sau Gheorghe Sarbu, care sunt si raman referinte in politica brasoveana. goidescu1
Goidescu considera ca, de fapt, conducerea Partidului Ecologist Roman l-a exclus pentru ca nu a vrut ca fie captiv intr-o majoritate alaturi de liberali.
Goidescu isi acuza sefii ca si-au urmarit doar interesele personale. „Este o decizia luata abuziv in Biroul Permanent National intr-un moment de tensiune si nervozitate, oamenii acesti care au fost intr-un fel sau altul cooptati pentru a face presiuni asupra organizatiei de la Brasov au dat curs acestor presiuni.
Au venit nervosi pe aicea sa spuna ca asa trebuie facut ca asa trebuie tranzactionat, noi trebuie sa fim simpli executanti. Eu nu am acceptat lucrul acesta si nu am sa accept sa fiu tranzactionat si sa fiu presul cuiva indiferent care este pretul pe care il voi avea de platit” a incheiat presedintele exclus al PER Brasov, care anunta ca va contesta in instanta excluderea sa din randurile PER.

Vifor Rotar & Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.