Platforma online pentru proiectele culturale ale Brasovului

Platforma online pentru proiectele culturale ale Brasovului

Brasoveni, institutii si ong-uri pot depune proiecte culturale care sa se regaseasca in programul dosarului de candidatura Brasov capitala Europeana a Culturii 2021. In decembrie echipa de proiect va sustine in fata juriului dosarul de candidatura a Brasovului

Brasoveni, institutii si ong-uri pot depune proiecte culturale care sa se regaseasca in programul dosarului de candidatura Brasov capitala Europeana a Culturii 2021.
In decembrie echipa de proiect va sustine in fata juriului dosarul de candidatura a Brasovului pentru titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021.
Programul cultural final se definitiveaza in aceasta perioada iar echipa de proiect a pus la dispozitie o platfoma online pentru cei care doresc sa depuna proiecte culturale.brasov cultura
In 3 zile de la lansarea platformei s-au depus deja 10 proiecte culturale din partea unor institutii si ong-uri de profil. Pentru proiectele care vor trece de selectia specialistilor sunt prevazute si linii de finantare.
Potrivit lui Dragos David – director AMB, exista, in primul rand, o axa care finanteaza proiecte pilot pe care Agentia vrea sa le dezvolte pana in 2021 incepand din 2016.
Aceste proiecte vor fi evaluate in fiecare an si se va decide care vor ramine sa mearga pina la maturitate in 2021.
Pana in 2021 inclusiv vor mai fi disponibile alte 2 linii de finantare.
Proiectele care vor fi depuse trebuie sa se incadreze in cele 2 sectiuni prevazute in dosarul de candidatura: Dimensiunea europeana – Printre Munti si Dimensiunea locala – Sub Munte .

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.