Nu se stie nici acum de ce s-a imbolnavit fetita cu SHU

Nu se stie nici acum de ce s-a imbolnavit fetita cu SHU

0 430

Cauza imbolnavirii fetitei de la Brasov diagnosticate cu sindrom hemolitic uremic ramane un mister. Toate testele efectuate de Directia de Sanatate Publica au aratat ca nu au existat germeni patogeni.

Cauza imbolnavirii fetitei de la Brasov diagnosticate cu sindrom hemolitic uremic ramane un mister. Toate testele efectuate de Directia de Sanatate Publica au aratat ca nu au existat germeni patogeni. Cele trei teste, de sanitatie, de coprocultura de la apartinatori si proba de apa au iesit negative.
Singurele nereguli depistate de medicii DSV au fost in apa tratata printr-un filtru-decantor, la domiciliul fetitei, din localitatea Sinpetru, unde s-au inregistrat depasiri la bacilii coliformi.
Fetita in varsta de doi ani, care sufera de infectie respiratorie acuta si suspiciune de sindrom hemolitic uremica se afla din 19 martie, la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Marie Curie“ din Bucuresti.
Pana la urma sa speram ca acest „mister va fi dezlegat” si aceasta pentru ca doar astfel pot fi evitate alte situatii de acest fel, descoperirea cauzei imbolnavirii este si ramane o  obligatie pentru specialistii in sanatate publica brasoveni.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.