Munca in folosul comunitatii pentru ortopedul Nica!

Munca in folosul comunitatii pentru ortopedul Nica!

0 358

Medicul spagar Marius Nica a fost condamnat la un an si opt luni de inchisoare cu suspendare. Magistratii Tribunalului Brasov i-au interzis, de asemenea, medicului brasovean sa mai lucreze in cadrul unui spital de stat si i-au impus sa presteze 60 de zile de munca in folosul comunitatii

Medicul spagar Marius Nica a fost condamnat la un an si opt luni de inchisoare cu suspendare. Magistratii Tribunalului Brasov i-au interzis, de asemenea, medicului brasovean sa mai lucreze in cadrul unui spital de stat si i-au impus sa presteze 60 de zile de munca in folosul comunitatii. Sentinta Tribunalului Brasov nu este definitiva si poate fi atacata cu apel in zece zile de la comunicare.
Dr. Marius Nica – medic primar specialitatea ortopedie-traumatologie la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Brasov – a fost trimis in judecata, in luna septembrie 2015, in stare de arest la domiciliu pentru sase infractiuni de luare de mita si patru de trafic de influenta comise in perioada 16 iulie – 10 august 2015 si in data de 18 septembrie 2014.
Procurorii Parchetului de pe linga Tribunalul Brasov au stabilit ca medicul a luat mita aproximativ 50.000 de euro si a solicitat instantei, prin rechizitoriu, confiscarea bunurilor medicului pina la concurenta acestei sume.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.