Micuta pierduta din Teliu i-a uimit pe medicii de la Spitalul de...

Micuta pierduta din Teliu i-a uimit pe medicii de la Spitalul de Copii

0 928

Fetita de patru ani din Teliu, gasita in viata in padure dupa 2 zile si o noapte, nu are nicio leziune. Micuta este internata la Spitalul de Pediatrie, unde medicii sunt surprinsi de starea neasteptat de buna in care se afla copila. Padurarul care a gasit-o plecase acasa sa se schimbe, dar ceva l-a facut sa se intoarca in padure

Fetita de patru ani din Teliu, gasita in viata in padure dupa 2 zile si o noapte, nu are nicio leziune. Micuta este internata la Spitalul de Pediatrie, unde medicii sunt surprinsi de starea neasteptat de buna in care se afla copila. Padurarul care a gasit-o plecase acasa sa se schimbe, dar ceva l-a facut sa se intoarca in padure.
Zeci de politisti, jandarmi, localnici si padurari au cautat-o pe Alexandra, fetita de 4 ani care a disparut luni dupa amiaza de la locuita parintilor ei din Teliu. Salvatorii au adus si caini din dotarea Inspectoratului Judetean de Politie dar si un elicopter al Inspectoratului General al Aviatiei. Din fericire, fetita a fost gasita in viata marti seara, intr-o padure din zona Drumul Culmii dinspre Budila la o distanta de patru-cinci kilometri de casa. Oambulanta a transportat-o de urgenta la spitalul de copii din Brasov. Alexandra era constienta, speriata, foarte obosita dar fara leziuni.
Dr. Marcel Albean, directorul medical al Spitalului Clinic de Copii Brasov, confirma ca investigatiile clinice si paraclinice nu au relevat nici un fel de leziuni; fetita este doar socata psihic si colaboreaza mai greu cu medicii dar se spera ca, prin consiliere psihologica, in zilele urmatoare o sa fie bine.fetita budila1
Nimeni nu-si explica cum de micuta de patru ani nu s-a accidentat prin padure, cum de nu a intalnit animale salbatice sau cum de nu a facut soc hipotermic. Gyodri Eugen, padurarul care a gasit-o spune ca dupa cateva ore de cautari s-a dus acasa se se schimbe pentru ca era ud de ploaie insa ceva l-a facut sa se intoarca in padure. Acolo a gasit-o pe Alexandra culcata langa un fag.
Dupa a fost gasita inghetata cu hainele ude si cu o singura cizmulita si aia rupta, mama Alexandrei este convinsa ca numai cel de sus i-a protejat fetita. Le multumeste tuturor celor care au ajutat la cautari si este nerabdatoare sa-si duca fata acasa.
Reprezentantii Directiei de Protectia Copilului au facut o ancheta acasa la parintii Alexandrei si au stabilit ca micutii pot ramane in familie.
Alexandra este, spun toti cei care au auzit de cazul ei, o norocoasa. Nici adultii nu scapa fara sechele dupa 26 de ore petrecute in padure, in ploaie si la aproape zero grade, cu atat mai putin un copil de doar 4 ani.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.