Licitatia pentru parcarea din Poiana Mica ajunge pe SEAP

Licitatia pentru parcarea din Poiana Mica ajunge pe SEAP

0 390

Municipalitatea reliciteaza lucrarile care au mai ramas de facut la parcarea multietajata care se realizeaza in Poiana Mica. Proiectul tocmai a obtinut din partea Agentiei de Dezvoltare Regionala Centru o prelungire a termenului de finalizare, pina in 2017. Documentatia pentru lansarea licitatiei este in verificare

Municipalitatea reliciteaza lucrarile care au mai ramas de facut la parcarea multietajata care se realizeaza in Poiana Mica. Proiectul tocmai a obtinut din partea Agentiei de Dezvoltare Regionala Centru o prelungire a termenului de finalizare, pina in 2017.
Documentatia pentru lansarea licitatiei este in verificare; imediat ce va primi avizul autoritatilor specializate, anuntul va fi urcat in Sistemul Electronic de Achizitii Publica.
Odata cu intrarea in vigoare a noii legislatii, licitatia se va face doar in baza prezentarii, de catre ofertanti, a documentului unic de achizitie europeana, urmind ca doar cistigatorul sa prezinte ulterior toate dovezile respectarii conditiilor de eligibilitate.parcare poiana2
In prezent, parcarea multietajata este realizata in proportie de 85%. Autoritatile brasovene vor relua licitatia pentru restul de 15%, lucrarile care au ramas de facut fiind estimate la 8,8 milioane lei, fara TVA.
Contractul va fi atribuit firmei care vine cu pretul cel mai mic, in ciuda faptului ca noua legislatie permite si alte criterii pentru desemnarea unui cistigator.
Parcarea pe patru nivele care va fi construita in Poiana Mica a fost inceputa de o asociatie constituita din doua firmele brasovene care, in primavara acestui an au decis insa sa renunte la contractul de lucrari cistigat in 2013.
Viitorul constructor are de realizat amenajarile exterioare ale aleilor pietonale, ale drumului de acces si ale pietonalului pentru autobuze si microbuze. In final, parcarea multietajata va avea 434 de locuri.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.