Justitia va descalci chichitele cadastrale ale Aeroportului de la Ghimbav

Justitia va descalci chichitele cadastrale ale Aeroportului de la Ghimbav

0 392

Numerele cadastrale din anexa legii dedicate transferului terenului pentru Aeroportul Ghimbav inca dau batai de cap sefilor judetului. Chichitele legislative sunt atat de incurcate incat conducerea consiliului judetean va cere opinia Ministerului Justitiei. Specialistii din Justitie vor decide daca legea trebuie sa se intoarca in parlament sau daca poate fi modificata prin Ordonanta de Guvern

Numerele cadastrale din anexa legii dedicate transferului terenului pentru Aeroportul Ghimbav inca dau batai de cap sefilor judetului. Chichitele legislative sunt atat de incurcate incat conducerea consiliului judetean va cere opinia Ministerului Justitiei. Specialistii din Justitie vor decide daca legea trebuie sa se intoarca in parlament sau daca poate fi modificata prin Ordonanta de Guvern.
Potrivit specialistilor din Ministerul Finantelor, cu care vicepresedintele CJ Adrian Gabor a stat marti de vorba la Bucuresti, atata timp cat timp cat Consiliul Judetean nu este intabulat si nu apare statul roman in acte, nu se poate face nimic.  JUSTITIA
Consiliul Judetean este intabulat pe hectarele din Legea 297. Saptamana viitoare va avea loc o intalnire cu secretarul de stat care este reprezentantul Ministerului Justitiei in Parlamentul Romaniei.
Consiliul jduetean nu a putut pune in aplicare legea 297/2015 privind transferul unei suprafete de teren din domeniul public al statului si din administrarea Institutului Cartofului in domeniul public al judetului Brasov pentur ca numerele cadastrale din lege nu se potrivesc cu cele initiale aparute in legea din 2009, atunci cand s-a facut pentru prima oara transferul de teren pentru o perioada de cinci ani.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.