IT-iste la Saguna, amazoane la NASA

IT-iste la Saguna, amazoane la NASA

0 438

Amazoanele de la Saguna au obtinut calificarea pentru 2017 la o conferinta importanta organizata de Nasa. Cele 5 eleve au concurat cu alte echipe din toata lumea; la capatul unei competitii dificile, au castigat dreptul de a se prezenta in 2017 la o un eveniment important din domeniul aerospatial

Amazoanele de la Saguna au obtinut calificarea pentru 2017 la o conferinta importanta organizata de Nasa. Cele 5 eleve au concurat cu alte echipe din toata lumea; la capatul unei competitii dificile, au castigat dreptul de a se prezenta in 2017 la o un eveniment important din domeniul aerospatial.

De la Conferinta din Toronto organizata de NASA in luna mai elevii sagunisti s-au intors cu o reusita de exceptie, spune profesorul coordonator Carmen Tanasescu, care spune ca echipa pe care o indruma este cea mai fericita echipa din lume, cu calificarea din 2017 asigurata pentru cele 5 fete componente, pe care le-a numit amazoane.saguna nasa

Alaturi de elevi au fost mereu parintii care le-au fost alaturi pentru un an intreg timp in care si-au construit proiectele prezentate la Toronto.

Echipele de elevi dar si profesorul coordonator si-au propus pe viitor sa incheie parteneriate cu firmele brasovene pentru a-si pune ideile in practica in cadrul unui centru de cercetare preuniversitar.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.