Ioan Neculaie, a schimbat arestul preventiv cu 60 de zile de control...

Ioan Neculaie, a schimbat arestul preventiv cu 60 de zile de control judiciar!

0 329

Dupa o noapte petrecuta in arestul politiei multupatronul Ioan Neculaie, a scăpat de arestul preventiv. după Ultimele audieri din aceasta saptamana au durat până la ora 2:00 a zilei de sâmbătă dimineaţă. In final magistraţii Tribunalului Braşov au comunicat că vor anunţa ce decizie au luat dupa ora 3:30.
In jurul orei 4.00, omul de afaceri braşovean a ieşit alături de avocatul său, Vlad Ciolacu, de la instanţă. Acesta a fost semnul ca arestu s-a terminat. Imediat s-a comunicat ca va fi cercetat pentru evaziune fiscală sub control judiciar, măsură luată pentru următoarele 60 de zile.
Din informatiile ce s-au vehiculat, nici avocaţii apărării şi nici Parchetul nu au contestat această măsură, având în vedere că procurorul de instanţă nu a fost prezent în sală, la pronunţarea solutiei. Oricum orice este posibil in urmatoarele zile.
Măsura luată de magistraţii Tribunalului poate fi contestată la Curtea de Apel Braşov.

Declaratii dupa o noapte de arest
Asa cum era de asteptat, la ieşirea de la Tribunal, Neculaie a contestat acuzațiile procurorilor, susținând că nu a retras bani din conturile clubului FC Brașov, ba, din contră, el a finanţat echipa din propriul buzunar. El a pretins că a dat în fiecare an câte un milion și jumătate (nu a spus dacă lei sau euro) din banii personali, se arata intr-un comentariu in NewsBv.ro.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.