Handbalistele de la Corona joacă, vineri, de la ora 12,00, primul meci...

Handbalistele de la Corona joacă, vineri, de la ora 12,00, primul meci amical, la Braşov

0 211

Handbalistele Coronei joacă vineri, de la ora 12.00, primul meci amical în faţa propriilor suporteri. Echipa antrenată de Ion Crăciun şi Gică Anton va primi viztita celor de la Măgura Cisnădie. Pentru acest joc, Corona nu le va putea folosi pe Bianca Tiron şi Larisa Tămaş, care se află în recuperare după intervenţii chirurgicale la genunchi. De asemenea, cel mai probabil, antrenorul Ion Crăciun nu le va introduce pe teren nici pe Laura Chiper, Eliza Buceschi şi Daria Bucur, care au acuzat probleme medicale şi au nevoie de câteva zile de repaus. „Este important să jucăm meciuri amicale, dar în acelaşi timp trebuie să avem şi mare grijă de fete. Nu trebuie să forţăm acolo unde există ceva probleme medicale, pentru că se apropie startul campionatului şi atunci chiar sper să avem cât mai multe fete recuperate şi fără dureri„, a spus Crăciun

Antrenorul Coronei a spus că ştie unde mai trebuie să puncteze până la startul campionatului, în ceea ce priveşte pregătirea. „În jocurile pe care le-am jucat până acum, am văzut clar ce funcţionează şi ce nu, astfel că, în timpul pe care îl mai avem la dispoziţie vom face tot posibilul de a rezolva ce e de rezolvat. Sper să nu mai apară accidentări, pentru că am nevoie de cât mai multe fete în teren la jocuri amicale şi în sală, la antrenamente. Sunt mulţumit de felul în care se pregătesc fetele şi de implicarea lor în jocurile de verificare şi sper să o ţinem tot aşa”, a spus Ion Crăciun.

După meciul cu Măgura Cisnădie, Corona va participa, în perioada 17-18 august, la un turneu amical la Roman, alături de SCM Gloria Buzău, Danubius Galaţi şi CSM Roman. De asemenea, pe finalul lunii august, handbalistele Coronei se vor deplasa în Croaţia, pentru un turneu la Koprivnica, alături de Podravka, Krim şi Pogon Baltica Szczecin. Corona va lua startul în noul sezon, pe 2 septembrie, odată cu jocul de la Cluj. În etapa a II-a, Corona primeşte vizita echipei CSM Bucureşti.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.