FC Brasov datoreaza creditorilor 8 milioane de euro

FC Brasov datoreaza creditorilor 8 milioane de euro

0 516

FC Brasov are datorii de 35.000.000 de lei – circa 8 milioane de euro - catre creditori. Cea mai mare suma - circa 5 milioane de euro - ar fi datorata Administratiei Judetene a Finantelor Publice Brasov. FC Brasov a cistigat procesul cu Finantele, insa verdictul final va fi dat de Curtea Suprema de Justitie

FC Brasov are datorii de 35.000.000 de lei – circa 8 milioane de euro – catre creditori. Cea mai mare suma – circa 5 milioane de euro – ar fi datorata Administratiei Judetene a Finantelor Publice Brasov. FC Brasov a cistigat procesul cu Finantele, insa verdictul final va fi dat de Curtea Suprema de Justitie.

Administratorul judiciar a admis doar 10 milioane de lei – circa 2.2 milioane de euro- din cele 8 milioane de euro solicitate de catre creditori.

La masa credala s-a inscris si patronul Ioan Neculaie, cu creante in valoare de circa 1.300.000 de euro prin societatile Prescon SA, Roman SA, SC Level Activ Construct, Prefa SA si Prescon Piatra Mare, insa suma aprobata de Admistratorul Judiciar este de 800.000 de euro. fc Brasov

La capitolul creditori se mai numara si Silnef Security, firma care a cerut intrarea in insolventa a clubului, dar si fosti si actuali jucatori.

Printre acestia Diogo Santos, Liviu Ganea, Andrei Marinescu, Georgian Paun, Catalin Munteanu, Rares Enceanu, Stefan Grigorie, Mugurel Buga, Adanan Aganovic, Ricardo Machado, sau Bruno Madeira, alaturi de antrenorii Laszlo Balint, Cezar Ardeleanu, Lucia Ghioc, Ionut Mitroi, Ioan Handrea, Vasile Muresan, Geani Negoita.

Prima Adunare Generala a creditorilor va avea loc in data de 18 mai.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.