EcoMarathon Moieciu de Sus intr-un peisaj feeric

EcoMarathon Moieciu de Sus intr-un peisaj feeric

Brasovenii sunt invitati sambata la concursul international de alergare montana „EcoMarathon Moieciu de Sus”. Peste 1.500 de participanti, adulti si copii, se vor intrece la a saptea editie intr-un cadru natural fermecator, la poalele muntilor Bucegi si Leaota

Brasovenii sunt invitati sambata la concursul international de alergare montana „EcoMarathon Moieciu de Sus”. Peste 1.500 de participanti, adulti si copii, se vor intrece la a saptea editie intr-un cadru natural fermecator, la poalele muntilor Bucegi si Leaota. Evenimentul organizat de Centrul de Ecologie Montana in colaborare cu Primaria Moieciu imbina ecoturismul cu sportul. Printre cei care vor lua startul se numara si sportivi cu rezultate foarte bune la nivel national si international.
Evenimentul la care vor participa 13 tari va cuprinde trei curse distincte, destinate iubitorilor de miscare in aer liber si iubitorilor de munte. EcoMarathonul se adreseaza alergatorilor desavarsiti, are un parcurs de 42 de kilometri, cu o diferenta de nivel de cca + 2300m.
Timpul limita de sosire este de 9h de la Start. ecomarathon1
Cei care prefera distantele mai scurte sau care au inceput de curand alergarea pot opta pentru EcoCross, unde vor alerga 14 kilometri, cu o diferenta de nivel de cca+600m. La cursa EcoKids sunt asteptati sa alerge pe 7 mai circa 500 de copii; cei de pana in 9 ani vor incepe alergarea la 09.20 iar cei cu varsta de peste 10 ani la ora 16.00.
Pe traseul maratonului se afla satele Moieciu de Sus, Cheile Gradistei, Fundata, peisajele catre masivul Piatra Craiului, Bucegi si Leaota, Valea Popii, Poiana Gutanu si Varful Bisericuta. La EcoMarathon Moieciu de Sus, numarul participantilor la eveniment s-a dublat de-a lungul editiilor, astfel ca inscrierile s-au terminat din martie.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.