Doi vicepresedinti au demisionat din PSD Brasov

Doi vicepresedinti au demisionat din PSD Brasov

0 440

In asteptarea deciziilor de la centru, alti social-democrati parasesc corabia PSD. In timp ce conducerea centrala taraganeaza validarea cadidatului PSD pentru Primaria Brasov, vicepresedintii Dan Grigorescu si Florina Pradan au demisionat ieri dimineata

In asteptarea deciziilor de la centru, alti social-democrati parasesc corabia PSD. In timp ce conducerea centrala taraganeaza validarea cadidatului PSD pentru Primaria Brasov, vicepresedintii Dan Grigorescu si Florina Pradan au demisionat ieri dimineata. din partid.
Grigorescu a acuzat pe pagina sa de socializare modul dictatorial in care s-a desfasurat sedinta de joia trecuta a Comitetului Executiv Municipal, unde nu a fost lasat sa ia cuvantul.
Daca in teritoriu este fierbere, conducerea de la centru pare sa nu sesizeze pericolul scindarii (implozieie) care bantuie filiala brasoveana.
Biroul Permanent Natioanal al PSD ar fi trebuit sa se reuneasca ieri pentru a decide cu ce candidat merge PSD pentru Primaria Brasov – Razvan Popa sau Catalin Leonte – dar se pare ca sedinta nu s-a mai tinut.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.