Doi urși accidentați mortal pe autostrada Sibiu Orăștie în trei zile

Doi urși accidentați mortal pe autostrada Sibiu Orăștie în trei zile

0 181

Autoritățile consideră deja că nu mai e vorba de cazuri izolate ci de un fenomen. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită însă autovehiculele au fost avariate

Autoritățile consideră deja că nu mai e vorba de cazuri izolate ci de un fenomen. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită însă autovehiculele au fost avariate. Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuriși Poduri Brașov au verificat gardul de siguranță din zonele în care s-au petrecut incidentele. Autorităţile vor să afle, de asemenea, din ce domeniu de vănătoare provin urșii care au ajuns pe autostradă.
Și anul trecut, în aceeași zonă a mai avut loc incident similar, spune Robert Elekes, purtător de cuvânt DRDP Brașov.
Drumarii au verificat gardul de siguranta din zona incidentului și vor să vadă de pe ce fond de vânătoare proveneau urșii. Asta pentru a semnala incidentele administratorilor fondurilor de vânătoare din zonă. ca să controleze mai bine populațiile de animale sălbatice.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov are pe rol mai multe procese legate de incidente similare.
După ce iși avariază mașinile oamenii dau în judecată administratorul drumului sperând că vor recupera din paguba produsă autoturismelor Nimeni însă nu poate controla efectivele de animale, mai ales pe cele sălbatice, așă că de cele mai multe ori aceștia suportă singuri cheltuielile de reparații.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.