Distribuirea de alimente UE este suspendata

Distribuirea de alimente UE este suspendata

0 709

Procedura de distribuire a alimentelor acordate de Uniunea Europeana este suspendata. Ministerul Fondurilor Europene a comunicat Prefecturii Brasov ca 11 dintre cele 13 loturi ale licitatiei privind impartirea pachetelor de alimente incluse in program au fost contestate.

Procedura de distribuire a alimentelor acordate de Uniunea Europeana este suspendata. Ministerul Fondurilor Europene a comunicat Prefecturii Brasov ca 11 dintre cele 13 loturi ale licitatiei privind impartirea pachetelor de alimente incluse in program au fost contestate. Judetul Brasov, alaturi de Covasna, Harghita si Neamt, este inclus in lotul cu numarul 10, aflat pe lista celor contestate.
Prin urmare, brasovenii cu o situatie economica precara mai au de asteptat pana cand vor putea ridica pacheteleoferite de comunitatea europeana. Responsabilii din Prefectura Brasov care se ocupa de aplicarea Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate au comunicat situatia primariilor si asteapta noi clarificari de la Ministerul Fondurilor Europene.ajutoare ue
Pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene a fost publicata recent si lista produselor alimentare care vor fi distribuite fiecarui beneficiar in doua cutii de carton cu continut identic.
Este vorba despre 2 kg de faina de grau, 4 kg de malai, 800 gr de paste fainoase, 4 litri de ulei, 2 kg de zahar, 600 gr de de carne de vita la conserva, 400 gr de pateu de porc, 2 kg de orez, 800 gr de pasta de tomate si 1 kg de fasole
De aceasta forma de protectie sociala vor beneficia persoanele cu venituri sub 450 de lei, persoanele cu handicap, revolutionarii, fostii detinuti politic si participantii la revolta muncitoreasca din 15 noiembrie 1987.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.