Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Brașov : ,,Încă nu am completat puzzle-ul”

Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Brașov : ,,Încă nu am completat puzzle-ul”

0 157

După cum am informat, la sediul Federaţiei Române de Baschet, a avut loc tragerea la sorţi pentru noul sezon competiţional. Liga Naţională feminină se împarte în 2 grupe, de 6, respectiv, 7 echipe. Noul sezon competiţional va debuta cu Cupa României, în 26 şi 29 septembrie. Echipa brașoveană Olimpia CSU a fost repartizată în Grupa A, alături de ACS Sepsi-Sic, CSM Satu Mare, CSM Târgovişte, Univ. Goldiş ICIM Arad, Universitatea Cluj
După ce s-a aflat sistemul competițional al sezonului 2018-2019, antrenorul echipei brașovene, Dan Calancea, a declarat:
„Perioada în care trebuie să alcătuiesc echipa este cea mai dificilă pentru mine. Campionatul este incomparabil mult mai ușor decât munca necesară pentru găsirea celei mai bune chimii în inventarea unui grup de jucători, care, la un moment dat, să funcționeze ireproșabil. Această etapă nu este încheiată, din păcate, pentru noi, încă mai suntem în căutarea unei jucătoare care să se potrivească locului neocupat din puzzle. Sunt convins că ne așteaptă o nouă ediție de campionat extrem de disputată, în ciuda tuturor problemelor financiare cu care se confruntă baschetul feminin românesc, de fapt, intreg sportul românesc.”
Primul meci oficial al echipei brașovene va fi în Cupa Românei, în deplasare, la Arad, cu FCC ICIM Arad, în 26 septembrie, urmând ca returul să aibă loc la Brașov, în 29 septembrie.
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.