Crivoi a trecut de trimul tur la Futures-ul de la Olimpia

Crivoi a trecut de trimul tur la Futures-ul de la Olimpia

0 513

Desi a renuntat la cariera de jucator in favoarea celei de antrenor al unui jucator profesionist din Australia, Victor Crivoi a profitat de o scurta vacanta si a venit acasa, la Brasov, unde joaca in turneul challenger de la Olimpia

Desi a renuntat la cariera de jucator in favoarea celei de antrenor al unui jucator profesionist din Australia, Victor Crivoi a profitat de o scurta vacanta si a venit acasa, la Brasov, unde joaca in turneul challenger de la Olimpia. Castigator in trecut al acestui turneu – pe cand el se disputa pe baza Dinamo, club la care a activat – Crivoi apreciaza ca pozitiva mutarea competitiei pe cea mai frumoasa baza de tenis din Brasov.

Dinamovistul a trecut in primul tur de un alt jucator roman, Calin Manda, cu un dublu 6-3, pe o caldura extrem de greu de suportat, in special de Crivoi, care la cei 33 de ani ai sai venea de la temperaturi de 12-13 grade si de la o diferenta de fus orar de 10 ore. Cu toate acestea, Crivoi si Manda au facut chiar si spectacol in ultimul meci al sesiunii de dimineata de pe terenul central. Teodor-Dacian Craciun a reusit surpriza zilei, dupa ce a trecut de favoritul numarul doi, Vasile Antonescu, cu scorul de 6-3, 6-4. Lituanianul Lukas Mugevicius l-a invins pe chilianul David Fleming cu 6-4, 6-3, iar olandezul Stephan Fransen a trecut de compatriotul nostru Nicolae-Razvan Lupsescu cu 6-1, 6-2. Joi, turneul continua cu partidele din turul secund.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.