Coliziune intre un TIR si un autoturism la Vladeni

Coliziune intre un TIR si un autoturism la Vladeni

0 379

Doua persoane au ajuns la spital dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR in localitatea Vladeni. In urma impactului dintre cele doua autovehicule, ambii ocupanti ai autoturismului au fost raniti, iar soferul a ramas chiar incarcerat si a fost nevoie de indepartarea bordului pentru a-l scoate din habitaclu

Doua persoane au ajuns la spital dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu un TIR in localitatea Vladeni.
In urma impactului dintre cele doua autovehicule, ambii ocupanti ai autoturismului au fost raniti, iar soferul a ramas chiar incarcerat si a fost nevoie de indepartarea bordului pentru a-l scoate din habitaclu.
Si soferul TIR-ului a avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce a suferit un atac de panica.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Brasov a intervenit cu un echipaj de descarcerare, unul cu apa si spuma si un echipaj SMURD pentru a acorda ajutor victimelor. Soferul autoturismului, in virsta de 55 de ani, a ajuns la Spitalul Judetean in stare grava, dupa ce a suferit traumatisme la abdomen, torace, picioare, bazin.acci vladeni1

Pasagera din dreapta, sotia sa in virsta de 57 de ani, s-a ales cu traumatisme minore dar a fost si ea transportata la spital pentru ingrijiri.
Circulatia in zona a fost blocata mai bine de o ora pe ambele sensuri, timp in care s-au format coloane de masini pe o portiune de aproape 7 kilometri.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.