Cinci tururi ghidate in 5 arii protejate din judet

Cinci tururi ghidate in 5 arii protejate din judet

0 1142

Propark-Fundatia pentru Arii Protejate organizeaza pana in septembrie excursii gratuite la Cheile Dopca, Coloanele de Bazalt de la Racos, la Cotul Turzunului, Dealurile Homoroadelor si Muntele Tampa

Propark-Fundatia pentru Arii Protejate si-a propus si sa amelioreze capacitatea de management a ariilor protejate prin programe de formare si instruire.
Pentru ca iubitorii de natura sa cunoasca toate frumusetile judetului, membrii Propark vor sa includa informatii utile din toate ariile protejate pe o platforma online.
Cel mai important lucru este ca toate informatiile despre ariile protejate vor fi in acelasi loc pe o platforma care se numeste romaniasalbatica.ro, care se adreseaza celor care vor sa vada unde poata sa petreaca timpul liber si sa stie ce inseamna aria protejata la nivel de flora, fauna si habitatele.

Propark-Fundatia pentru Arii Protejate organizeaza pana in septembrie excursii gratuite la:arii protejate
– Cheile Dopca,
– Coloanele de Bazalt de la Racos,
– Cotul Turzunului,
– Dealurile Homoroadelor,
– Muntele Tampa.
Praticipanii vor beneficia de transport, masa si ghidaj gratuit in limita a 15 locuri pentru fiecare tur.

Proiectul „Descopera Natura din judetul tau!” este finantat de Fundatia pentru Parteneriat si o companie petroliera. Brasovenii interesati sa afle calendarul excursiilor tematice pot accesa site-ul fundatiei Propark, www.propark.ro .

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.