Chinezii din Hunan vor ca prima investiţie să fie la Braşov

Chinezii din Hunan vor ca prima investiţie să fie la Braşov

0 211

Ghimbavul s-a aflat pe lista locurilor vizitate de cea de-a doua vizită la Braşov a chinezilor din provincia Hunan, una din cele mai dezvoltate provincii din Republica Populară Chineză. Delegaţia condusă de viceguvernatorul He Baoxiang şi-a declarat intenţia ca prima investiţie în România realizată cu capital din provincia Hunan să fie în judeţul Braşov

Ghimbavul s-a aflat pe lista locurilor vizitate de cea de-a doua vizită la Braşov a chinezilor din provincia Hunan, una din cele mai dezvoltate provincii din Republica Populară Chineză.
Delegaţia condusă de viceguvernatorul He Baoxiang şi-a declarat intenţia ca prima investiţie în România realizată cu capital din provincia Hunan să fie în judeţul Braşov.

Programul oficialităţilor chineze a cuprins vizite la Ghimbav şi la Feldioara, pentru a primi informaţii la faţa locului despre proiectul Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav şi despre oportunităţile de înfiinţare a unor parcuri industriale. Trei firme din China sunt deja prezente în judeţul Braşov, în industria autovehiculelor.
Cele două părţi au analizat cadrul legislativ în domeniul proiectelor publice, astfel încât să pună bazele unei cooperări bilaterale fructuoase.

Hunan este una dintre cele mai dezvoltate provincii din China, cu o populaţie de 73 de milioane de locuitori şi un produs intern brut de 400 de miliarde de euro

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.