Catalin Leonte, independent in cursa pentru Primarie

Catalin Leonte, independent in cursa pentru Primarie

1 561

Aeroportul, modernizarea Centrului Civic, proiectele cu impact economic si promovarea orasului prin actiuni sportive, culturale si multiculturalitate sunt prioritatile lui Leonte, proaspat demisionar din PSD, de unde a plecat satul de, citam, „modul feudal al social-democratilor de a face politica”.

Aeroportul, modernizarea Centrului Civic, proiectele cu impact economic si promovarea orasului prin actiuni sportive, culturale si multiculturalitate sunt prioritatile lui Leonte, proaspat demisionar din PSD, de unde a plecat satul de modul, citam, „feudal al social-democratilor de a face politica”.
Leonte dezminte zvonurile ca ar fi sustintut de alte partide dar recunoaste ca s-a sfatuit cu liderii partidelor politice pentru a-si cantari sansele ca independent.
Fostul social-democrat este convins ca va gasi sustinere si in Consiliul Local, unde a fost timp de 4 ani presedinte al Comisiei de buget.
Leonte este absolvent de drept in Romania si de management in Marea Britanie unde a predat timp de trei ani si a lucrat 15 ani in companii multinationale.
Catalin Leonte spune ca isi va finanta campania singur dar exista si posibilitatea de a primi si donatii. Suma maxima pe care o poate cheltui orice candidat in campanie este de 52.400 de lei.

Vifor Rotar

COMENTARII

  1. Dl Leonte a fost consilier, a fost viceprimar, a avut functii de conducere la varful PSD-ului local, sa faca bine sa spuna ce a facut in toata aceasta perioada. Brasovenii ar trebui sa stie detalii despre toate acestea. O campanie electorala de aici trebuie sa inceapa. Cotidianul nostru va gazdui un astfel de „Raport”.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.