Cand vin ajutoarele de la Uniunea Europeana?

Cand vin ajutoarele de la Uniunea Europeana?

0 420

Desi Prefectura spune ca este pregatita de distribuire, oficialii de la Bucuresti nu au expediat alimentele nicaieri in tara. Asta, in conditiile in care anul trecut beneficiarii primisera faina, zaharul, uleiul si celelalte alimente chiar inainte de sarbatorile de iarna

Desi Prefectura spune ca este pregatita de distribuire, oficialii de la Bucuresti nu au expediat alimentele nicaieri in tara. Asta, in conditiile in care anul trecut beneficiarii primisera faina, zaharul, uleiul si celelalte alimente chiar inainte de sarbatorile de iarna.
In aceasta perioada, foarte multi din cei care au beneficiat in anii trecuti de ajutoare alimentare din partea Uniunii Europene asteapta sa primeasca pachetele pe 2016. Anul trecut alimentele au ajuns la brasovenii cu venituri pana la 450 de lei chiar inainte de sarbatorile de iarna.
Intarzierile de aproape doua luni par cauzate de procedurile legislative puse in aplicare de Guvern mult mai tarziu decat in anii trecuti. Mai mult anul trecut pe vremea asta avea loc prima transa de redistribuire a pachetelor. Brasovenii sunt dezamagiti:
Anul trecut la Brasov au fost primite peste 130.000 de pachete in toate cele 58 de localitati din judet. In plus, din 2015 ar fi trebui sa fie incluse pe liste persoanelor eligibile si cei care nu aveau nici un venit si nu fusesera inclusi pana atunci printre categoriile de beneficiari.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.