Brasov are doi noi eroi ai comunitatii

Brasov are doi noi eroi ai comunitatii

0 451

Doi plutonieri majori de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta au fost recompensati pentru toata activitatea lor, dar mai ales pentru doua interventii dificile. Angajatii ISU s-au remarcat prin prezenta de spirit si profesionalism la evenimente nefericite precum incendiile sau accidentele

Doi plutonieri majori de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta au fost recompensati pentru toata activitatea lor, dar mai ales pentru doua interventii dificile. Angajatii ISU s-au remarcat prin prezenta de spirit si profesionalism la evenimente nefericite precum incendiile sau accidentele.

Sandel Sefan Croitoru nu a ezitat sa intre intr-o casa in flacari si sa salveze o fetita ramasa captiva dupa izbucnirea unui incendiu. Pompierul afirma cu modestie ca nu ar fi putut face nimic fara ajutorul colegilor alaturi de care a intervenit pe teren.

Pentru plutonierul major Ilie Serban Gheorghe, salvarea oamenilor din situatii perioculoase este mai usoara decat vorbitul in public.

Potrivit colonelului Stelian Rechitean – comandant ISU Brasov, faptele celor doi sunt o onoare pentru intreaga institutie, care intervine atat pe partea medicala cit si in situatii de incendii, inundatii, canicula asa cum se intampla in aceste zile.accident harman1

Din pacate, premiul oferit de Atop a constat doar intr-o placheta si aprecierile autoritatii.

Carol Ambrus – presedinte interimar ATOP, se declara deranjat de faptul ca o legislatie imperfecta si discutabila nu permite recompensarea cum se cuvine a acestor oameni cu adevarat bravi.

De-a lungul timpului au mai fost decernate astfel de plachete si diplome politistilor dar si civililor care au dat dovada de spirit civic.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.