Baschet : După ce că are lotul restrâns, Olimpiei CSU Brașov i...

Baschet : După ce că are lotul restrâns, Olimpiei CSU Brașov i s-au accidentat două jucătoare, astfel încât echipa a pierdut la scor meciul de la Sf. Gheorghe

0 164

În etapa a treia a grupei de elită a Ligii Naționale de baschet feminin, Olimpia CSU Brașov a jucat pe terenul echipei campioane, Sepsi Sf. Gheorghe, pierzând clar disputa : 96-57 (30-11, 27-20, 21-10, 18-16). Autoarele punctelor echipei brașovene : Podar – 23 , Arsenic și Al Ash Hab – câte 11, Bartee și Warthen – câte 4, Ferenczi și Szmutku – câte 2.
Înfrângerea a fost cauzată și de accidentarea a două jucătoare, printre care și Pesovic, sufletul echipei.
Din păcate, nu am contat în acest joc decât în foarte puține momente. Absența Biljanei Pesovic și accidentarea Flaviei Ferenczi și-au pus amprenta în evoluția echipei noastre. Sf. Gheorghe este o echipă solidă, le doresc succes în competiția europeană în care evoluează. Pesovic a jucat cu probleme medicale și la Cluj. Nu este o accidentare foarte gravă, sperăm ca într-o săptămână să se refacă și să fie aptă de joc. Accidentările fac parte din viața unei echipe. La noi se simt mai mult, pentru că lotul este subțire numeric. Sper să ne întărim cu încă două jucătoare”, a declarat antrenorul Dan Calancea.
Următorul meci al echipei brașovene va fi acasă, cu FCC ICIM Arad, în 29 octombrie (ora 18,00).
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.