Apa calda vine doar spre sfarsitul verii

Apa calda vine doar spre sfarsitul verii

0 547

Brasovenii bransati la sistemul centralizat de energie termica vor mai ramane fara apa calda cel putin doua luni. Daca alesii locali vor aproba in urmatoarea sedinta de plen a Consiliului Local infiintarea unei societati in locul Tetkron, agentul termic ar putea fi livrat in jumatatea a doua a acestei veri

Brasovenii bransati la sistemul centralizat de energie termica vor mai ramane fara apa calda cel putin doua luni. Daca alesii locali vor aproba in urmatoarea sedinta de plen a Consiliului Local infiintarea unei societati in locul Tetkron, agentul termic ar putea fi livrat in jumatatea a doua a acestei veri.
Strategia adoptata de edilii brasoveni este infiintarea unei noi societati, care sa preia cea mai mare parte din atributiile Tetkron. Noua societate, care va trebui sa fie una de interes public, si care se va ocupa de distributia agentului termic, ar putea avea pierderile acoperite de bugetul local. Tetkron a ramas fara licenta si a sistat livrarea apei calde din luna martie.
Autoritatile brasovene fac apel la alesii locali sa uite ca sunt in campanie locala si sa voteze pentru infiintarea societatii de interes public, considerata a fi singura solutie pentru ca brasovenii sa se bucure de apa calda si caldura.
Patrimoniul Tetkron ar reveni in proprietatea Consiliului Local, dupa care ar trece la noua societate. Angajatii Tetkron isi vor pierde locul de munca, insa, datorita experientei, ar avea cele mai mari sanse sa ocupe un post la noua firma.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.