Alergatori din 12 tari la Maratonul International!

Alergatori din 12 tari la Maratonul International!

0 428

A doua editie a Maratonului International de la Brasov are deja inscrisi deja peste 1.500 de alergatori din 12 tari. Multi dintre cei care s-au inscris nu se gandesc insa la victorie sau la o clasare cat mai buna. Acestia spera ca, prin mana intinsa de ei, Asociatia „Copiii de Cristal” sa le poata oferi conditii mai bune copiilor de care se ingrijeste

A doua editie a Maratonului International de la Brasov are deja inscrisi deja peste 1.500 de alergatori din 12 tari. Multi dintre cei care s-au inscris nu se gandesc insa la victorie sau la o clasare cat mai buna. Acestia spera ca, prin mana intinsa de ei, Asociatia „Copiii de Cristal” sa le poata oferi conditii mai bune copiilor de care se ingrijeste.
La aceasta a doua editie exista mai multe probe: pe langa cea clasica, de 42 de kilometri, exista un semimaraton, de 21 de kilometri si doua probe de fond, una de 10.000 de metri, alta de 5.000maraton int bv1 de metri. Organizatorii au oferit posibilitatea celor care doresc sa participe la un maraton insa conditia fizica nu le permite sa alerge o distanta atat de mare, sa isi treaca, totusi, numele pe lista participantilor, in stafeta de 4 X 10,5 kilometri.
Copiii vor avea si ei o cursa dedicata lor, in care se vor putea intrece indiferent de varsta.
Daca anul trecut concurentii au alergat de patru ori pe un traseu de 10 kilometri si jumatate, de aceasta data fiecare proba are un traseu care va fi parcurs o singura data.
Maratonul va avea punctul de plecare in Piata Sfatului, concurentii vor alerga pe strada Muresenilor, Bulevardul Eroilor, apoi pe Bulevardul 15 Noiembrie, pe Calea Bucuresti, strada Carpati, Drumul Poienelor si vor iesi pe DJ 103 care duce spre Carpinis si apoi se vor intoarce la punctul de plecare. Pentru buna desfasurare a competitiei a fost nevoie de implicarea autoritatilor locale.
Ca si la prima editie, o parte din fondurile stranse de organizatori vor merge spre Asociatia „Copiii de Cristal”.
Va asteptam pe 29 mai!
Va rewamintim ca zona de start si finish va fi in centrul orasului, in Piata Sfatului – intre Biserica Neagra si Casa Sfatului.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.