10% din salariu pentru profa agresiva din Victoria

10% din salariu pentru profa agresiva din Victoria

0 1022

Profesoara agresiva din Victoria a fost sanctionata cu 10% din salariu pe o perioada de trei luni. Comisia de disciplina a Liceului „Ion Codru Dragusanu“ a mai stabilit ca profesoara de informatica Mioara Rosca nu mai are dreptul sa predea la clasa a XII, dupa ce a fost filmata in timp ce lovea un elev cu cartea si cu picioarele

Profesoara agresiva din Victoria a fost sanctionata cu 10% din salariu pe o perioada de trei luni. Comisia de disciplina a Liceului „Ion Codru Dragusanu“ a mai stabilit ca profesoara de informatica Mioara Rosca nu mai are dreptul sa predea la clasa a XII, dupa ce a fost filmata in timp ce lovea un elev cu cartea si cu picioarele. Incidental s-a petrecut, vineri, 16 octombrie, dupa ce elevul fusese dat afara de la ora de informatica si se pare ca o provocase pe profesoara, care a avut o iesire necontrolata.
Potrivit Inspectoratului Scolar Judetean, femeia s-ar afla la cea de-a treia sanctiune: la urmatorul incident de acest fel se va ajunge la desfacerea contractului de munca.
Pana atunci, Consiliul Județean al Elevilor Brașov, condamna „comportamentul agresiv și ilegal“ al profesoarei si cer conducerii Liceului din Victoria si Inspectoratului Scolar Judetean sa ia masura desfacerii contractului de munca in cazul Mioarei Rosca.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.