1.800 de elevi au primit premii de excelenta de la Primarie si...

1.800 de elevi au primit premii de excelenta de la Primarie si sponsori

0 481

Pentru al treilea an consecutiv, Primaria Municipiului Brasov a oferit “Premiile de excelenta pentru elevii cu rezultate deosebite la invatatura”. Peste 1800 de elevi din clasele V-XII care au obtinut premiile I, II sau III au fost recompensati cu 300, 200 sau 100 de lei. Compania RCS & RDS s-a alaturat initiativei si i-a rasplatit cu premii pe elevi

Pentru al treilea an consecutiv, Primaria Municipiului Brasov a oferit “Premiile de excelenta pentru elevii cu rezultate deosebite la invatatura”. Peste 1800 de elevi din clasele V-XII care au obtinut premiile I, II sau III au fost recompensati cu 300, 200 sau 100 de lei. Compania RCS & RDS s-a alaturat initiativei si i-a rasplatit cu premii pe elevi pentru rezultatele bune obtinute in timpul anului scolar.
Intr-o atmosfera festiva pe scena Aulei Universitatii Transilvania au urcat pe rand sefii de promotie insotiti de directorii scolilor si liceelor din Brasov.
Iulia Mocanu este doar unul din cei 1835 de elevi care au incheiat anul scolar cu rezultate foarte bune. A terminat clasa a VIII-a la Scoala Gimnaziala nr 9 cu media 9,96, este sefa de promotie si se simte foarte pregatita pentru evaluarea nationala.
Asemenea Iuliei si alti elevi exceptionali au primit aprecierea autoritatilor locale pentru mediile foarte mari cu care au terminat anul scolar.
Municipalitatea sustine constant performanta scolara a elevilor brasoveni si indeamna intreaga comunitate sa sprijine eforturile acestora si ale dascalilor care i-au pregatit.
Pe langa premiile in bani oferite de Municipalitate, un alt partener al acestui eveniment, Compania RCS & RDS, a oferit tuturor sefilor de promotie din clasele a VIII-a si a XII-a cate un cadou constand intr-un rucsac, o cartela DigiMobil și un memory-stick, iar cei din clasele a XII-a au mai primit si un smartphone cu un abonament gratuit, timp de un an.premii excelenta1
Si Universitatea Transilvania este alaturi de cei mai buni elevi ai Brasovului. Sefii de promotie ai claselor a XII-a care aleg sa studieze la Brasov vor fi inca o data recompensati. Rectorul Ioan Abrudan spune ca toti sefii de promotie care vor alege sa studieze la „Transilvania” vor primi cate un laptop, cazare gratuita si o masa de zi.
Gala premiilor de excelența pentru elevii brașoveni este un eveniment organizat de catre Primaria Municipiului Brașov, in parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Universitatea Transilvania, și cu sprijinul companiei RCS-RDS și al voluntarilor de la Colegiul Național Aprily Lajos, Colegiul Național Unirea, Colegiul Emil Racovița și Colegiul Național de Informatica Grigore Moisil.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.