Zoo Noua scoate la vanzare porci vietnamezi

Zoo Noua scoate la vanzare porci vietnamezi

0 2564

Exemplarele din dotarea Gradinii Zoologice sunt originare din Vietnam si Asia de Sud-Est, sunt de culoare neagra si ajung la maturitate in 9 – 10 luni. Carnea este foarte apreciata. Colesterolul porcului vietnamez de talie mica este de sapte ori mai scazut ca cel al porcului autohton

3 dintre cele 7 exemplare de purcelusi si-au gasit deja stapini iar in perioada urmatoare se asteapta cumparatori si pentru ceilalti.
Exemplarele din dotarea Gradinii Zoologice sunt originare din Vietnam si Asia de Sud-Est, sunt de culoare neagra si ajung la maturitate in 9 – 10 luni. Carnea este foarte apreciata. Colesterolul porcului vietnamez de talie mica este de sapte ori mai scazut ca cel al porcului autohton. Porcii, care au in medie de 50 de kilograme, se vand la preturi de 300 si 500 de lei, in functie de greutate, spune Alin Pinzaru, directorul Zoo Brasov.porc vietnamez
In ceea ce priveste achizitia mai multor exemplare de animale, gradina brasoveana ar putea primi unele donatii, insa conditia de baza este ca si personalul sa fie instruit pentru intretinerea acestora. Activitatea Gradinii Zoologice din Noua este atent monitorizata inca de acum trei ani de catre Asociatia Europeana a Gradinilor Zoologice si Acvariilor (EAZA) pentru a deveni membra a acesteia. Gradina zoo brasoveana si-a prezentat activitateLa conferinta anuala care a avut loc in Polonia:
Anul acesta, animalele de la Zoo Brasov au fost admirate de 200.000 de vizitatori. Gradina zoologica din cartierul Noua gazduieste peste 200 de exemplare din peste 60 de specii de animale, pasari si reptile.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.