Vantul puternic a facut ravagii ieri noapte la Brasov

Vantul puternic a facut ravagii ieri noapte la Brasov

0 535

In vecinatatea drumului care duce in Poiana, o casa a ramas fara acoperis, smuls de rafalele puternice. Desi proprietarii au sunat imediat la 112, au fost refuzati, pentru ca nu s-a considerat a fi o situatie de urgenta. La pranz, reprezentanti ai primariei s-au prezentat cu materiale pentru a repara stricaciunile provocate de vant

In vecinatatea drumului care duce in Poiana, o casa a ramas fara acoperis, smuls de rafalele puternice. Desi proprietarii au sunat imediat la 112, au fost refuzati, pentru ca nu s-a considerat a fi o situatie de urgenta. Astazi la pranz, reprezentanti ai primariei s-au prezentat cu materiale pentru a repara stricaciunile provocate de vant.
Casa are peste 70 de ani si se afla intr-o zona foarte greu accesibila, pe strada Dupa Iniste din Schei. Accesul se face doar din drumul de Poiana pentru ca cel dinspre oras poate fi practicat doar de mainile de teren. In imobil locuiesc 4 familii chiriase la RIAL, care nu investeste in casa desi locatarii sunt dispusi sa contribuie la cheltuieli.
Azi noapte cele 15 persoane care locuiesc aici au ramas sub cerul liber dupa ce vantul puternic a desprins acoperisul din tabla al imobilului cu doua etaje.casa schei vant
Pentru ca ajutoarele au intarziat sa apara, locatarii si vecinii s-au urcat pe casa pentru a indeparta de tot tabla desprinsa.
Desi acoperisul era foarte subrezit, oamenii nu au stat pe ganduri si s-au pus pe treaba pentru a termina de reparat acoperisul pana sa vina ploaia.
Pe langa acoperis, vantul a afectat si doua hornuri ale casei, care au fost daramate cu totul. In jurul pranzului, mai multi lucratori ai Primariei au ajuns in zona cu materiale de constructii pentru a repara acoperisul. In prima faza au acoperit casa cu folie de nailon de protectie, pentru ca apartamentele sa nu fie afectate de ploaie pana se va monta tabla noua.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.