Un politist de la Sectia 4 a pus masina cu rotile in...

Un politist de la Sectia 4 a pus masina cu rotile in sus

0 347

O masina de politie a ajuns cu rotile in sus dupa ce a tamponat un autoturism care circula regulamentar. Accidentul spectaculos, nesoldat insa cu victime, a avut loc putin dupa ora 13 in cartierul Noua, la intersectia strazilor Prunului si Laminoarelor

Iata ca si politistii sunt oameni. O masina de politie a ajuns cu rotile in sus dupa ce a tamponat un autoturism care circula regulamentar. Accidentul spectaculos, nesoldat insa cu victime, a avut loc putin dupa ora 13 in cartierul Noua, la intersectia strazilor Prunului si Laminoarelor.
Se pare ca omul legii aflat la volanul masinii de politie nu a acordat prioritate de trecere celuilalt autoturism.
Politistul, lucrator al sectiei 4 Noua, a ramas fara permis de conducere si a fost sanctionat de colegi cu amenda in valoare de 315 de lei si trei puncte de penalizare pentru neacordare de prioritate.
Testarea cu aparatul etilotest a dovedit ca nu consumase alcool.
Conducerea IJP Bv a dispus in acest caz efectuarea unei anchete administrative.masina pol inghem1
Dincolo de ordinul sec al superiorilor, pentru declansarea unei anchete administrative, ar putea fi retinut faptul ca fata de alte situatii in care totul se musamaliza, acum totul parca este ceva mai transparent. Aceasta poate si pentru faptul ca destui brasoveni, trecatori prin zona, inclusiv soferi la volan, au vazut accidentul si s-au minunat de cum a putut fi rasturanata la 180 de grade aceasta masina, fara a fi semnalate victime in stare grava.
As vrea sa fim optimisti ca incepe sa se mai intample si altceva in zona institutiilor de forta ale PUTERII, adica intrarea in normalitate – oamenii mai pot gresi! Si poate ca semnele nu sunt intamplatoare, azi procurorii militari ai DNA l-au reținut marți pe Ștefan Enache, colonel în cadrul UM 02999, detașat la Secretariatul General al Guvernului, cu privire la săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea 30.000 de euro.

Vifor Rotar & Hori D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.