Un accident cumplit a lasat orfani trei copii

Un accident cumplit a lasat orfani trei copii

0 453

Tragedia s-a petrecut duminica dimineata in jurul orei 08.00, la iesirea din Brasov spre Tarlungeni. Un tanar in varsta de 24 de ani gonea spre serviciu cu masina, la bordul careia se aflau trei femei. La un moment dat, a intrat intr-o depasire neregulamentara si s-a ciocnit frontal cu un autoturism care circula corect din sens opus

Tragedia s-a petrecut duminica dimineata in jurul orei 08.00, la iesirea din Brasov spre Tarlungeni. Un tanar in varsta de 24 de ani gonea spre serviciu cu masina, la bordul careia se aflau trei femei. La un moment dat, a intrat intr-o depasire neregulamentara si s-a ciocnit frontal cu un autoturism care circula corect din sens opus. In urma impactului, pasagera aflata pe bancheta din dreapta spate a masinii conduse de vitezoman a murit pe loc.

O alta tanara, aflata in dreapta soferului, a intrat in stop cardio-respirator.

La locul accidentului au ajuns trei echipaje SMURD si trei ambulante. Medicii au resuscitat-o, insa din pacate, la scurt timp dupa ce a ajuns la spital, a murit si ea. Ambele tinere aveau 27 de ani.

Soferul teribilist si cea de-a treia pasagera, in varsta de 50 de ani, au fost si ei dusi cu ambulanta la spital pentru mai multe investigatii.

Soferul celeilalte masini care conducea regulamentar, in virsta de 64 de ani, a scapat nevatamat. Pe numele soferului vinovat a fost intocmit dosar penal pentru ucidere si vatamare corporala din culpa.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.