Tribunalul Brașov confirma – 2015 nu este un an bun pentru U...

Tribunalul Brașov confirma – 2015 nu este un an bun pentru U CRAIOVA la care jinduie Adrian Mititelu.

0 504

Omul de afaceri a pierdut procesul privind afilierea şi înfiinţarea Clubului Sportiv Universitatea Craiova, iar joia trecuta Tribunalul Brașov i-a mai dat o lovuitură: rămâne fără maşini. Astfel, Mercedes-ul S Klass va intra pe mâinile altui proprietar.

Pe lângă această maşină, lichidatorul judiciar va mai scoate la mezat un Mercedes ML şi Volkswagen-ul Polo, maşini care aparţin familiei Mititelu.

Procesul a avut loc la Tribunalul Braşov, acolo unde lichidatorul judiciar a reuşit să aibă câştig de cauză împotriva lui Adrian Mititelu, cel care, la momentul intrării în faliment, a antedatata un contract nou prin care a trecut maşinile pe altă firmă, mai exact de la Fotbal Club U Craiova pe UCV Marketing.

Şiretlicul lui Mititelu nu a ţinut, joi, Tribunalul Braşov anulând contractul de antedatare.Tribunalul Brasov M

Admite în parte acţiunea formulată de reclamanta AGENŢIA DE INSOLVENŢĂ SPRL în calitatea de lichidator judiciar al debitoarei falite SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA împotriva pârâţilor SC UCV MARKETING SRL şi SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA în dosarul conex nr. 12049/62/2007/a19 şi în consecinţă: Obligă pârâta SC UCV MARKETING SRL să-i restituie debitoarei bunurile pe care le-a deţinut în baza contractului de comodat încheiat în data de 30.05.2011, contract încheiat între SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA prin administrator JOAVINĂ GHEORGHE SORIN în calitatea de comodant şi SC UCV MARKETING SRL în calitatea de comodatar, respectiv: automobil MERCEDES S CLASS de culoare neagră, automobil MERCEDES 320 ML de culoare neagră, automobilul VOLKSWAGEN POLO de culoare albă, sau, dacă bunurile nu mai există, valoarea acestora la data transferului, valoare ce va fi stabilită prin expertiză.

Respinge cererea privind constatarea nulităţii contractului de comodat”, se arată în decizia Tribunalului Braşov!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.